Capul de afiș, din punct de vedere maritim, al acestor zile, este că un submarin de plimbat oceanic nu mai răspunde la apeluri și la bord este un miliardar și doamne ferește de așa ceva, e incredibil. Efectiv toate, toate ziarele din lume sunt ocupate să dezbată situația și cam ce s-ar putea întâmpla, în afară de a muri de hipoxie, the best death. Inclusiv nebunii români și-au tras partea lor:

În fix aceeași perioada, paza de coastă a Greciei a provocat, în apele internaționale, scufundarea unui vas cu emigranți și astfel, au ucis 700 de oameni. Iar în timp ce oamenii se înecau, vasul pazei de coastă nu a făcut nimic, nu au ridicat un deget, măcar, să îi ajute. I-au privit cum se îneacă. Iar ca explicație, au spus că ei au întrebat dacă vor să fie ajutați, dar oamenii nu au vrut. Gen au preferat să se înece. Da, până aici a ajuns culmea cinismului oficial.

Iar opinia publică, toate ziarele, au trecut peste asta elegant, mare brânză, niște arabi morți. În schimb, submarinul, miliardarul, acolo e interesul.
Scârbă mi-e de timpurile pe care le trăim.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.