A dat Mirel știrea asta pe chat:

Patru asistenți medicali și-au legat o colegă de masa de operație și au torturat-o timp 15 minute, într-un spital din Austria

Vă pun și articolul original, că din ăsta tradus lipsește un detaliu: faptul că ăștia patru inși care au legat o colegă de masa de operație au fost zburați din sistem în două ore de de când s-a aflat. N-au intervenit toate comisiile de bune practici, nu s-au invocat articole de lege, nu s-a chinuit lumea să-i spele, că de fapt a fost o glumă neînțeleasă. Dosarele penale se fac și ele, că durează, între timp ura și la gară cu glumele voastre de terminați.

Cum ar fi ca-n România să se facă la fel, fără argumente de genul „omul e un profesionist desăvârșit, i-a pus unei colege mâna pe cur, dar la modul prietenesc” sau „i-a făcut pe studenți în toate felurile doar ca să-i motiveze, părintește”.

Ar fi drăguț ca instituții precum Universitatea București, de exemplu, să scoată întâi din circuit oamenii cu probleme grave, fără să se ascundă după paișpe niveluri de regulamente și fără scrisori deschise de susținere în care victimele sunt luate la mișto.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.