De ieri citesc toate recenziile sportive pentru partida de diseară, România-Franța. Vreau să intru in the mood, ca să pot bea berea aia cu patos și cu Hai România pe buze.
Deci toată lumea consideră că Mutu și Chivu sunt niște zei.

Declarațiile generale se rezumă la
“Noi îi avem pe Mutu și Chivu, deci vom câștiga!”

Say whaaat?
Avem pe cine?

Chivu, un tip care este accidentat 60% din timp, care nu mai are demult treabă cu fotbalul, fiind prea ocupat să dea la buca Adelinei Elisei, Mariei Marinescu sau Andreei Raicu, adică toate parașutele pe bani mulți din rromânia.

Mutu? Care sunt marile sale realizări? Că a fost dat afară de la Chelsea, unde nu mai putea de bine și a dat-o în droguri și femei? Că toate tribunalele l-au pus, pe bună dreptate, să plătească lui Chelsea cheltuielile făcute cu achiziționarea sa?

Ăștia sunt marii sportivi care ne vor ajuta să câștigăm în meciul de diseară?
Să-mi fie cu iertare, dar între bășinile din capul lui Mutu și Bănel Nicoliță, eu îl aleg pe Bănel. Între dandismele lui Chivu și travaliul lui Goian, întotdeauna îl voi prefera pe cel din urmă.

Pentru că o echipă se face prin munca tuturor, nu prin vedete care nu mai țin minte de unde vin și în nici un caz nu au idee unde se duc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.