Licitaţia pentru drepturile de televizare ale meciurilor din Divizia A (îi spun Divizia A, nu Ligă, pentru că ideea de Ligă reprezintă ceva mai mult decât o haită de găinari) s-a încheiat cu un mare fâs, s-au cumpărat 3 meciuri pe etapă şi cam aia a fost.

Aţi crede că poate şefii ligii au învăţat ceva din asta. Aţi crede că au învăţat că Divizia A a ajuns o cloacă de şuşanele, unde fotbalul se joacă doar în culise. Au învăţat că noi, suporterii, ne gândim cu duioşie la vremurile de aur ale cooperativei, când Jean Pădureanu dicta câştigătorul campionatului. Pentru că se mai juca fotbal, iar naţionala ne scotea în piaţa Universităţii. Sau au învăţat că televiziunile s-au săturat să sponsorizeze mişmaşurile unor Prunea, Lupescu, Dragomir sau Sandu.

V-aţi înşela profund, pentru că şefii ligii consideră că televiziunile vor să le dea ţeapă, iar preşedinţii de cluburi, ceilalţi artizani ai succesurilor maxime ale fotbalului rromânesc, vor să se coalizez şi să interzică accesul televiziunilor la meciurile pe care au dat bani.

Uite-aşa.