Problema eternă din europa a fost că liderii de doi lei ce ne conduc ne-au forțat să acceptăm, zi de zi, rahaturi de genul acesta, tot timpul bănănăind că nu toți așa, că islamul e religia păcii, că de fapt, e vina noastră că ei sunt așa, pentru că nu le-am acordat suficiente șanse and so on.

Sigur, timpul a trecut, le-am tot acordat șanse iar ei ne-au arătat ce au însemnat acele șanse pentru ei. S-au adaptat la sistemul social, s-au radicalizat, vor să ne impună gunoaiele lor din țările lor de sălbatici, de unde au fugit, ne violează femeile pentru că nu le respectă legile lor demente, all that shit.

Poate ar trebui să înțelegem, prin analogie, că orice casă, orice orice aglomerare de civilizație, produce gunoi. Asta este, resturile sunt numite gunoi, se degradează, produc bacterii, infectează și înmulțesc șobolani, șobolani care, la rândul lor, ne fac rău, ne infectează, ne mușcă, trasnmit boli. Ce face o casă normală cu gunoiul? Îl ia și îl duce la tomberon, de unde firma de gunoi îl duce să fie ars.

Acum eu nu zic că ăștia ar fi gunoaie și trebuie arși. Sau nu zic că trebuie arși. Zic că gunoaiele astea care ne-au năpădit nu au niciun drept în țările noastre. Și că trebuie luați de bărbițele lor funky, băgați în cale de vapoare, că avionul e scump și trimiși acasă la mămicile lor, unde să strige despre Allah, Islam și alte rahaturi de astea ridicătoare de nivel emoțional.

Guvernele europene trebuie să pună piciorul în prag, să spună ok, am greșit, așa e, hai să facem curat și să înceapă să curețe locurile de gunoi. Pentru că se va ajunge ca oamenii să nu mai țină cont de monopolul statului în strângerea gunoiului și să îl strângă singuri. Și, eventual, să îi dea foc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.