De ce ai vrea, daca esti student deja la o facultate, sa mai faci o facultate? In acelasi timp?
Ce te motiveaza?

Iar dupa facultati, pe care le vei termina la 30 de ani, vei mai vrea sa faci si un master. Dupa care si un MBA rapid. Si asa, termini scoala pe la 35 de ani. Cand dorinta ta apriga va fi sa mai faci macar o facultate.

Si nu, nu vorbim aici de genii intelectuale, ci de tineretul clasic al rromaniei, cel care nu e capabil sa scrie corect rromaneste, de pinticii imberbi, imbibati de McDonalds, de cei care vin si iti spun “Sti ce destept sunt eu?”. Si nu, nu vorbim de facultati adevarate si de MBA-uri puternice, ci de acele cursuri absolut cumparabile si influentabile, de euri sau de parinti.

Radu spune ca asta este felul in care ei percep valoarea, intr-o tara lipsita de valori. Ca ei cred ca se pot extrage din gloata, daca acumuleaza cat mai multe bucati de carton, numite pompos diplome.

Cine vine sa le explice acestor copii ca toate diplomele lor vor valora fix cat o rola de hartie igienica Zewa multistrat sau nici atat?
Nimeni, se pare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.