sheryl-vaca-comunista

Boicea Luigi Constantin, primul terorist jihadist din românia. Iată, avem și noi. Nu mai știu cine se plângea că suntem la coada Europei și în materie de jihadiști și teroriși. Nu avem și noi un atentat acolo, un terorist, măcar de sămânță. Se pare că, în sfârșit, temerile tuturor au fost înlăturate, avem un tânăr prazilian din Craiova care împrăștia mesaje jihadiste și filme cu decapitări pe facebook.

Bine, eu sunt absolut sigur că tânărul nostru jihadist e un tânăr oltean tembel și teribilist, care exprimă opinii demente în online. Desigur, asta nu înseamnă că nu trebuie pedepsit cu cea mai mare fermitate. Opiniile de acest gen trebuie distruse din fașă.

Dar de fapt problema e alta.
Problema sunt cele 2 mari rețele sociale. Facebook și Twitter.
Twitter, pe scurt, nu face nimic pentru a opri conținutul perturbator, deci trecem peste, oricum, la nivel de românia e zero.

Și ajungem la facebook. Știți că facebook nu șterge filmele cu decapitări, atentate și alte mizerii? Pur și simplu nu le șterge, primești mesaj că filmul respectiv nu contravine regulilor fb și cam aia e. Pentru că ei, în stupizenia lor, consideră aceste materiale drept semnale de alarmă. Și uite-așa proliferează peste tot cele mai aberante snuffuri religioase.

Dar ia încercați să puneți o jumătate de sfârc pe facebook. Aveți contul banat în următoarea jumătate de oră cel târziu. Cu avertismente grave, că data viitoare vei fi șters de pe fața onlineului etc. Pentru că știe oricine, decapitările sunt ceva normal, pe când un sfârc este extrem de periculos pentru sănătatea mentală a populației.

Iar toate astea se întâmplă pentru că responsabilă de aceste măsuri este o feminizdă, doamna Sheryl Sandberg, COO la facebook. Activistă de mare prestigiu mondial, este cea care a impus toleranță zero când e vorba de nuditate în mediul online. Se știe că nuditatea este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla omului.

Pe când o decapitare acolo…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.