udrea_tudor_breazu

Iată că, ușor ușor, se mai risipesc niște enigme.
O mai țineți minte pe tâmpițica Alina Ferseta, care făcea propuneri de negociatori la Cotroceni, care propuneri îl includeau pe genialul Cristi Dorombach, această vedetă cu mulți followeri pe facebook?

Se pare că Alina Ferseta nu e chiar complet tâmpițică, ci chiar e plătită pentru a fi ușor tâmpițică. Pentru că Alina Ferseta era sfătuitoarea Elenei Udrea în campania de la Gala Bute, fiind cea care îi aducea bloggeri pentru postări.

„Doi bloggeri costă 1.200 de euro, TVA inclus. Bloggeri din cei mari”, transmite Alina Ferseta către Ana Maria Topoliceanu.

Alina și Constantin Ferseta, consilieri în online, apar în mai multe corespondențe cu oamenii Elenei Udrea.

Bloggerii erau împărțiți pe căprării. Subectele politice erau livrate bloggerilor politici. Cele mondene, altora. Și tot așa.

Un caz.

După ce Tudor Breazu le semnalează că în siteul inPolitics a apărut un articol negativ la adresa Olguței Vasilescu, ei discută:

From: Alina Ferseta
To: Constantin Ferseta

”Babe,

Trebuie să dăm știrea asta la 1-2 bloggeri și să scrie un articol despre el. Trebuie să inflameze subiectul și să bage rîca între ei”.

Sunt curios dacă Constantin Ferseta e același cu Constantin Noro Ferseta, Fost angajat Neogen și plin de idei tâmpițele, unul din artizanii distrugerii brandului Neogen, de altfel.

Revenind.
Știrea este de pe blogul lui tolontan cătălin și este intitulată Doi bloggeri costă 1.200 de euro. Pentru că, nu-i așa, de fapt aceasta este cea mai importantă știre din acel articol.

Un articol de 1296 de cuvinte care descrie în amănunțime cum toate marile cotidiene din românia erau aservite Elenei Udrea. Descrie în amănunțime cu șefa PR-ului ProTV, Maria Apostol, pusese la dispoziția ELenei Udrea toate resursele trustului Pro. Descrie în amănunțime cum se publicau și cum se ștergeau din ziarele quality ale româniei articolele despre Udrea, despre prostia sau decolteul ei.

Dar lumea a reținut, nu-i așa, că 2 bloggeri costă 1200 de euro cu tva.
De aia mi-e mie scârbă de tolontan, ioanițoaia și de toată gașca aia de zoiști de acolo. Pentru că sunt un cuib de năpârci manipulatoare, care distorsionează adevărul fix în funcție de interesele lor.

Da, suntem angajați în trustul lui Voiculescu, dar noi suntem independenți. Da, am primit bani pe semnătură de la VOiculescu, dar ăia erau bani curați, nu banii securității.

Da, deci fotbal.