Deși am o diplomă de agent de valori mobiliare de la CNVM, în general nu aduc vorba aici despre investiții și alte rahaturi, pentru că știu cât de periculos este și cum poți să îți lași și chiloții în tot felul de scheme cu acțiuni sau pariind ca un tâmpit pe linia de FOREX a vreunei companii.

Voiam doar să scriu că nu aș vrea să fiu în pielea vedetelor autohtone care, când Bitcoin era la 20 000, recomandau cu căldură să cumpărăm pentru că, citez, nici la 30 000 nu se oprește. Sper sincer că măcar unul din cei ce le-au urmat sfaturile le-a bătut obrazul, dacă nu în mod real, măcar așa, de la distanță.

Mi-este greu să mă gândesc cum poți recomanda cu atâta seninătate lucruri care pot distruge oameni și familii. Fie ele investiții în Bitcoin sau medicamente BTC contra depresiei, când știi câți oameni se sinucid din cauza depresiei și cât de gravă este boala.

Și da, știu ce este blockchain și cum funcționează. Și trebuie să fii tâmpit să îți bagi banii într-o monedă nereglementată, pentru că nereglementarea aduce și volatilitate extremă. Ceea ce s-a și văzut.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.