criminali

Buna ziua,

In urma analizei CV-ului dumneavoastra ati fost selectat pentru a doua etapa a preselectiei pentru ocuparea unei pozitii in cadrul companiei Euro Cargo LTD International sucursala Romania. Pentru a va inregistra dosarul in vederea sustinerii interviului “face to face” in sesiunea de la inceputul lunii august (10 august 2016) cu angajatorul britanic, o sa fie nevoie sa-mi furnizati o copie de pe ultimul act de studii, o copie de pe actul de identitate si sa achitati taxa de obtinere cazier european in valoare de 30 lei. Angajatorul doreste sa va obtina pe cont propriu cazierul european pana in data sustinerii interviului. Astfel va verifica daca ati desfasurat activitati la vreun alt operator economic din alt stat european sau daca ati savarsit vreo fapta de natura penala pe teritoriul UE. Mentionez ca valabilitatea acestui document european este de 6 luni si poate fi folosit in orice alt proces de angajare inlocuind legal si pe deplin cazierul judiciar sau pe cel fiscal emis de autoritatile romane. In cazul in care nu veti fi angajat, taxa achitata se va restitui sub forma unui bon valoric (in valoare de 100 ron) care sa acopere ziua de lucru pierduta cat si eventualele cheltuielile de deplasare pana la locatia unde se va desfasura interviul. Plata taxei de cazier se va realiza in contul companiei britanice de bitcoin. Acest lucru este relativ usor de realizat oriunde in Romania iar suma se va achita in lei la bancomatele Qiwi (www.qiwi.ro/ – acestea se gasesc in fiecare market Penny dar si in alte locatii publice), dar si la bancomatele Zebrapay (www.zebrapay.ro/ locatii – aici gasiti locatiile acestor bancomate larg raspandite pe intreg teritoriul tarii). Depunerea se face in RON . Urmati instructiunile afisate de bancomat dupa ce ati selectat plata Bitcoin.
Pentru bancomatele Kiwi plata se va efectua pe adresa de e-mail: cargoeurouk@gmail.com . ;
Pentru bancomatele Zebrapay depunerea se va efectua utilizand codul de portofel (nr. cont): 15m87cLsUsM4drsda3X983Gg4SfJJ42X75 . Chitanta ce demonstreaza achitarea taxei de cazier si copia scanata a actului de studii se vor trimite prin e-mail si se vor atasa la dosarul candidatului, colegii mei urmand sa va contacteze telefonic pentru a va trimite invitatia personalizata la interviul ce se va desfasura in data de 10.08.2016. Locatia desfasurarii interviului va fi prezentata in invitatia primita de fiecare candidat.

Cu stima, Vlasceanu Mihai.

Vlasceanu Mihai – Human Resource Manager LTD Euro Cargo Romania

Euro Cargo LTD

Address: Saxon Wharf, Lower York Street
Zip Code: SO14 5QF
Place: Northam, Southampton
Country: United Kingdom

Phone: +44 07031889685
Fax: +44 (0)23 8063 427
Web site: eurocargoltd.com
E-mail: cargoeurouk@gmail.com

Deci da? Trebuie doar să plătiți 30 de lei, cazier internațional, îl obținem noi, nu e problema. Iar fraierii trimit. 30 de lei la 1000 de aplicații, iese un business frumos. După care așteptăm bonul valoric de 100 de lei. Țeapă se dă pe bitcoin, pentru că nu poate fi urmărită de nimeni, iar fraierul nu are în mână decât un string random de cifre.

Cel mai urât lucru aici nu este țeapa, ci faptul că au ca target oamenii deznădăjduiți, oamenii care au ajuns la limita de jos, cei care nu mai au speranță în găsirea unui serviciu. Și le iau de la gură și ultima bucată de pâine amărâtă. Aici este hienismul real și din cauza asta ar merita îngropați pe plajă până la gât și trecut cu excavatorul peste ei.

Deci copii, ce facem noi când dăm peste o țeapă de asta? Reclamăm la poliție, la bestjobs și peste tot unde se poate, nu trimitem bani, ca fraierii, da?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.