Ca urmare a sfatului meu modest, fratele meu s-a deconectat de la UPC si a adus RDS. Rezultatul? In locul downloadului obisnuit, cu 50K, acum descarca lejer cu 6MB.

Ce a fost funny?. O domnisoara de la relatii cu clientii l-a sunat sa il intrebe de ce nu a fost multumit de serviciile lor. Iar el i-a explicat ca are viteza de download de 100 de ori mai mare. Iar domnisoara era dispusa sa ii dea, in aceeasi bani, banda chiar si de 100KBps.

Dar nu despre asta voiam sa vorbesc. Ci de faptul ca, desi abonamentul e reziliat, UPC tot a emis factura. Ba inca pe 2 luni. Iar tatal meu era extrem de nelinistit, ca sa mergem sa platim factura, sa nu cumva sa ii suparam pe cei de la UPC.

Degeaba incercam eu sa ii explic ca factura aia are exact valoarea unei hartii igienice, ca daca cineva emite o factura asta nu inseamna ca eu sunt si obligat sa o platesc.

Si asa am inteles de ce le merg afacerile celor de la UPC. Merge serviciul, nu merge, nu conteaza. Noi emitem facturi, ca fraierii aia de rromani platesc oricum, ca doar factura e bula papala, are rang de mesaj de la dumnezeu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.