Am promis că vă povestesc cum a fost la comedypunctshow, aseară. Acum, dacă tot m-am mai trezit puţin, să vă zic.

Băi oamenilor, am râs de m-am spart. Adică am râs tare de tot şi nu ştiu dacă am mai menţionat, dar AM RÂS. Rău de tot am râs.

Ştiţi ce e comedypunctshow? Un fel de stand-up comedy fără înjurături. De fapt, cred că asta m-a făcut să mă relaxez ATÂT de tare şi să mă las prins în vraja spectacolului, să mă implic în el (băieţi, v-au plăcut perele din ţuică? 😆 ). Faptul că simţeam că nu voi auzi niciodată replici tip ah, m-am căcat sau vai, să-mi bag pula. La care sala să hăhăie satisfăcută, printre sorbituri de bere şi pleoscăieli de seminţe.

Şi totuşi nu este stand-up comedy 100%. Pentru că, de fapt, este un spectacol total. Un spectacol de improvizaţie 100% bazat pe sugestiile de subiecte oferite de cei din sală. Totul este real, atunci, pe loc, fără urmă de falsitate, de replici gata învăţate şi debitate la momente prestabilite. Iar din asta se obţine un umor frust, natural, autentic, umor care rar îl mai găseşti într-o rromânie unde gustul spectatorului predomină, iar spectatorul adoră glumele cu burtieră ale celor de la Vacanţa Mare.

Iar pentru asta am decis să le fac un loc în sidebarul meu şi, în colaborare cu ei, să facem un concurs poate săptămânal, probabil sâmbăta, concurs la care să oferim 2 invitaţii la spectacolul de duminică din La Scena. Aştept de la voi idei pentru concurs.

Momentan eu aş alege un concurs bazat pe întrebarea
Cât de mult îţi doreşti să mergi la acest spectacol?.
Desigur, sunt deschis la sugestii şi dacă apare o idee mai bună, în mod sigur o voi prelua.

PS: Nu, nu este un post sau un banner plătit. Ar trebui să începem toţi să încercăm să promovăm şi lucrurile bune, frumoase, educative.
Poate nu sunt eu cel mai educativ blogger, dar măcar încerc să evoluez.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.