Stimate Domnule, Vă trimit acest email sub anonimat deoarece sunt cadru medial (în altă secție decât cea menționată), iar raspandirea acestei informații mi-ar afecta cariera în mod iremediabil. Mai exact, vor face tot posibilul sa ma dea afara.
Doresc să vă prezint o situație halucinantă ținută ascunsă la Spitalul Judetean din Târgoviște. Daca ati putea posta acest text pe blogul dvs, fiind o persoana cunoscuta, multe institutii s-ar autosesiza.

Acum 4 luni, în sectia Neurologie, un pacient bolnav psihic (dar internat la neurologie în loc de psihiatrie) a intrat în mijlocul nopții în salon peste altă pacientă si apoi a incendiat-o punând țigara sub salteaua acesteia. Salteaua fiind din plastic, a luat foc. Incendiul a fost stins de către o infirmieră ce a aruncat o găleată de apa peste foc. Din nefericire, pacienta a fost atât de grav afectată încât unul dintre membrele inferioare a trebuit amputat, fiind compromis. Ulterior, pacienta a decedat.

Peste toată această poveste s-a așternut liniștea, conducerea Spitalului a tăcut. Aceasta informatie nu a ajuns la nici un ziar sau televiziune. Familia victimei, oameni simpli, a fost platita sa taca (asta se spune in spital). Autorul faptei este investigat acum de către Poliție, fiind identificat pe camerele instalate pe coridor. Ulterior s-au instalat camere video și în saloane.

Un lucru nedrept îl reprezintă si faptul ca ulterior acestei intamplari, colegele asistente si infirmiere din neurologie au fost amendate cu cate 5000 de lei (respectiv 3000 lei) de catre DSP-ul ce a venit în control, amenda neavând vreo legătură cu incendiul, in motivatie fiind menționată lipsa notării în foaia de observație a faptului că pacienta era sau nu legată. Pe deasupra, cadrele amendate au actionat DSP in instanta pe propria cheltuiala pentru a le fi anulate amenzile, deoarece conducerea Spitalului le-a anuntat ca nu se implica in a le ajuta cu aportul propriilor juristi angajati.

Iată așadar câti oameni nevinovați au de suferit din această situatie, o bătrână sărmană căzută victimă unui debil, dar si cadre medicale pe care a căzut acest necaz. Dvs știți ce salarii au dânsele raportat la munca depusă? Totodată, pe noi, cadrele medicale, cine ne păzește în spital de asemenea acte de violență? Tot pe noi cade vina!

Sper ca prin publicarea acestei informatii in mod public, institutiile media sa ceara un punct de vedere conducerii Spitalului pentru ascunderea situatiei, dar și DSP-ului pentru justificarea amenzii primite de cadrele de la Neurologie. Sper sa poata fi trasi la raspundere cei cu adevarat vinovati căci noi, cadrele, ne-am săturat până peste cap de atâta politică si de oalele sparte mereu în capul simplilor angajați, care muncesc pe brânci.
Va rugăm să prezentați publicului aceste fapte!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.