Profitând de prezența mea pe malurile mării negre, astăzi am fost la reuniunea de la Mangalia, prilejuită de împlinirea a 25 de ani de când Toshiba s-a apucat de făcut laptopuri. La urma urmei, și acest articol e scris de pe un Toshiba Satellite U305, vechi de vreo 3-4 ani, dar care își face treaba cum trebuie. Bine, bateria e muci, că de la 4 ore, cât mă ținea, acum mă mai ține maxim 1 oră, dar asta deja e alt subiect.

Ce am reținut:

Că și cei de la Toshiba abundă de englezisme în prezentări, lucru care mă face să mă ia durerea de cap de fiecare dată.

Cota de piața în România este unde în jurul cifrei de 10%.

Prețul mediu al laptopurilor este de 540 de euro. Aici sincer nu știu ce să zic, eu văd peste tot numai laptopuri Toshiba de ~ 1000 de euro, deci nu știu de unde iese media aceasta.

De fapt, asta o zic și ei, laptopurile Toshiba nu sunt ieftine, ci corecte raport calitate preț. Asta e clar o altă metodă de a spune că marfa noastră e scumpă :mrgreen:

Altceva? Libretto W100, un laptop de buzunar super kinky, Portege R700 laptop cu baterie ce ține 15 ore și laptopul de mai jos, care are ca sistem de operare OS-ul de la Android.

PS: Piticu nu avea nimic, doar o inflamație. Cică s-a așezat pe…ele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.