Potrivit sursei citate, 61,3% dintre români cred că este mai bine ca președintele și premierul să facă parte din aceeași tabără politică pentru a se evita certurile

Mai țineți minte când vă spuneam că unul din motivele pentru care Ponta va câștiga alegerile este că, având în vedere situația din rusia, marile puteri au nevoie de stabilitate în zonă, indiferent cu ce preț, atâta timp cât se mimează democrația și DNA-ul e condus de americani?

Se pare că și oamenii au nevoie de stabilitate și s-au săturat de eternele gunoisme din ultimii 10 ani de iad băsescian. Și asta e trist, pentru că dezbaterea politică este unul din motoarele societății, avem nevoie de așa ceva pentru a putea progresa.

Doar că, din păcate pentru ei, niciunul din candidați nu are un program electoral. Niciunul nu vorbește despre viitor, despre nevoile populației și despre soluțiile pe care le gândește. Discuțiile sunt despre cum vor distruge ei când vin la putere caracatița mafiei celorlalți. Și cam atât.

Desigur, nu lipsește și avertismentul că, imediat după accederea la putere, se va schimba majoritatea parlamentară, prim ministrul, partidele, consilierii și…și nimic, o vom lua de la capăt cu căcatul.

E bine. Mergeți la vot, sunteți tineri, puteți schimba totul.