mizerii

Am lăudat de la început DiGi24, postul de știri. O gură de aer proaspăt și de profesionalism, muncă reală și utilă, știri coerente, tiluri reale, nu gen gândul și mediafax.

Până în trista zi în care, mi se șoptește în cască, Sorin Kosz, fostul coordonator al GUNOIULUI mediatic realitatea.net, s-a mutat la digi24, preluând coordonarea sitului. Moment în care totul s-a terminat, pentru că, nu-i așa, nu poți conduce un GUNOI ca realitatea și să nu ai aceleași obiceiuri, oriunde te-ai muta.

Așa că, dacă citiți orice articol politic pe digi24, veți remarca, la fel ca pe spam siturile mediapro interactiv sau emblematicele gunoaie rtv și realitatea, acele paragrafe bolduite cu ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, cam 10 pe fiecare articol. Pentru că spamerul asta a învățat, asta face.

Ieri a culminat cu mizeria din poza de mai sus. CONFRUNTAREA PONTA IOHANNIS, adevărata dezbatere. Toată lumea pe online era waw, ce tare, se întâlnesc ăștia doi la digi. Am aflat de la Iulian Comănescu că e doar un colaj cu imagini furate preluate de la alte televiziuni. Desigur, nicăieri nu se preciza asta. Ulterior, după multă iubire populară în gură, au adăugat VIRTUAL și în titlu, și în articol.

Deci da, concluzionăm că digi24 e distrus pe online de Sorin Kosz și mergem mai departe. Unfollow pe rețele sociale, șters din feed, bătut organul de ei de câte ori se poate.

Mai bine citesc gândul.info, măcar acolo mă aștept să fie gunoi.