Sunt un om simplu, cu nevoi și idei simple. La fel ca majoritatea bărbaților. Noi ne alegem femeia, instinctiv, pentru a duce specia mai departe și pentru a o îmbunătăți, genetic. Nu ne alegem femei frumoase din vanitate, ci pentru că așa ne cere codul genetic. Pentru că, la final, copiii rezultați să fie mai buni, mai frumoși, mai rezistenți, ca și ei, la rândul lor, să facă același lucru și, atunci, când îi vom trimite pe cei mai buni dintre noi, printre stele, în căutarea unei noi case, să aibă toate avantajele posibile.

De aceea zic, ca bărbat, ar trebui să ai dreptul de a cere despăgubiri, dacă ai fost păcălit atunci când ți-ai ales femeia.

Nu se poate așa ceva, tu, ca mascul, ai sperat că ai dat de niște super gene și, de fapt, ai dat de o olteancă bășită printre harbuji de Dăbuleni. Nu e corect, este înșelăciune și ar trebui pedepsită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.