Nu știu cine e tovarășul, e prima oară când îi aud numele, dar, văzând postarea, am dat pe google să văd idei. Și, surpriză, e plin de clipuri cu influenceri de youtube care îl intervievează și hăhăie la inepțiile lui. Știm toți că youtuberii și instagramerii sunt cele mai josnice ființe din online și se vând pe firfirei oricui plătește și mai știm și că nu poți să te duci tu, ionel cu camera video, la oricine și să îl inviți dar vai, domnule milionar, veniți la mine în podcast, îmi sunteți necesar ca apa și ca soarele.

Ergo, cineva bagă bani în promovare, lucrurile se mișcă, iar AUR își netezește drumul spre câștigarea alegerilor. Și adevăr vă spun vouă, românia are nevoie de o guvernare de extremă dreaptă ca de aer. Altfel, oamenii nu se vor trezi niciodată și vor citi, în continuare, cărți, în metrou, în chiloți sau vor ieși cu gospodinele să manifesteze anti-HAMAS în piață.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.