Un articol haios despre niște imbecili de la Big Brand Outlet care s-au gândit ei să asimileze sediul concurenței lor, Fashion House, cu lagărul de la Auschwitz. Bine, articolul e puțin în eroare, crezând că e vorba de un angajat care face asta, acolo fiind vorba, de fapt, de mărețul antreprenor din spate, antreprenor care, din păcate, demonstrează că poți să ai un business și să fii foarte prost.

Cel mai haios nu e cum se disculpă ei pe baza faptului că nu înțelegem umorul, ci cum recunosc că au furat o poză de pe net și au pus-o pe pagina de brand, deci nu e vina lor, ei doar s-au amuzat copios.

Aș fi trecut mai departe, no biggie, încă un antreprenor român mizerabil. Dar wait, că, spre deosebire de restul cazurilor, există consecințe.

Sorin Blaga (directorul general al Fashion House) a spus că avocații companiei deja cercetează cazul, pentru stabili cât de mari vor fi daunele pe care le vor cere în instanță celor de la Big Brands Outlet.

„Deja am demarat procedurile legale care se impun și vom acționa pe toate căile legale posibile, pentru ca domnii ăștia de la Big Brands Outlet și nu numai ei (pentru că avocații noștri investighează deja sursa acestei imagini) să plătească, pur și simplu. Este inacceptabil, e un lucru care nu se face și pe care noi nu-l considerăm deloc profesional și în linia a ceea ce noi mai facem și vom face.

Iată, că se poate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.