moldoveni retardati

Episod traumatizant pentru un baietel de 8 ani din Iasi, care a simtit cum ii ia foc pielea.
Iar acest lucru chiar s-a intamplat, dupa ce bietul de el a cazut intr-o substanta toxica aruncata intr-un mod iresponsabil de un locatar, deranjat ca cei mici se joaca si fac galagie.
Gestul este cu atat mai scandalos cu cat omul are nepoti si se presupune ca ar fi trebuit sa dea dovada de intelegere si sa stie ca uneori copiii tipa. Fara sa isi asume povestea pana la capat, respectivul a fugit de acasa, insa politistii l-au gasit si i-au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala.
La audieri, suspectul, un barbat de 59 de ani, a sustinut ca a aruncat cu o substanta toxica de dezinfectie pe jos pentru a scapa de mirosul urat de la oamenii strazii. Martorii l-au vazut cum goleste o sticla in fata blocului si ii ameninta pe copii sa nu mai faca zgomot.

Foarte serios, ce doză de nebunie să ai în tine să nu te gândești că se va întâmpla așa ceva? Care să îți fie limitele de moldovean încât să consideri că soluția pentru a opri copiii din făcut gălăgie este să dai cu acid pe ei? Și ce pedeapsă să îi dai unuia care a distrus practic viața unui om, arsura chimică lasă cicatrici groaznice, nereparabile.

Sper că tatăl copilului va fi suficient de tată încât să știe ce e legea talionului și să o aplice. Așa, de dragul copilului său mutilat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.