Țapardelul din imagine este președintele academiei române. Habar nu am cine este, ce face și de ce este șeful nemuritorilor români.
Acest domn, A.Pop. Explica la Digi24 că bătrânii români vor ieși oricum la înviere, pentru că învierea e în sufletul lor, iar obiceiurile nu se stârpesc cu ordonanțe de urgență. Și că să nu îi mai speriem pe bătrâni cu amenință că mor, e o prostie, mori când îți vine timpul.

A se reține, nu e vreo văcuță de internet. Este fucking președintele academiei române, da? Probabil om de știință, dacă nu e vreun scribălău cu opere citite de familie și partid.

A doua problema de azi a fost ieșirea brutală la tv a lui klaus, foarte ofuscat că parlamentul a aprobat noua stare de urgență punând niște condiții. Cea care îl afecta pe domnul KW era că, săptămânal, guvernul trebuie să prezinte prazlamentului o dare de seamă a activității și cheltuielor pe care le face.

Din ce am înțeles, ascultându-l pe Klausewitz, chestia asta e un atentat grav la democrație și o încercare de a transfera răspundere furturilor PSD asupra tinerilor.

Poate sunt unii mai inteligenți decât mine, de ce transparența acțiunilor și cheltuielilor e ceva rău? Îi oprește pe LuCOVID și compania din furat? Starețul de la Ministerul de Interne, Maricel Vela, nu va mai transforma poliția și jandarmeria în accesorii ale bisericii hoțtodoxe române?

Asta ne așteaptă, după niște alegeri în care ar câștiga PNL? Liberul furt și secretizarea activității, pe motiv că noi avem puterea, marș de aici?

Interesant.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.