În depozitele din localitatea ilfoveană Dărăşti, care aparţin Global Archive Management şi care au fost distruse în incendiul puternic izbucnit vineri seară, se afla, pe lângă arhivele unor mari companii, toată arhiva Astra Asigurări, încă din perioada în care aceasta era monitorizată de firma de audit financiar KPMG. incendiul s-a produs în momentul depunerii probelor la Tribunalului Internaţional de Arbitraj de la Washington (ICSID), unde în iulie 2016 Dan Adamescu şi fiul său, Alexander Bogdan Adamescu, au intentat un proces statului român.

La ora depunerii de probe la ICSID, atât de către statul român, cât şi de către compania olandeză prezidată de Alexander Adamescu, probe de importanţă capitală se pare că au ars în incendiul încă nestins de la Dărăşti. De fapt, în acel loc s-a aflat întreaga arhivă a Astra Asigurări încă de pe vremea auditării sale de către compania KPMG

E incredibil de cât ghinion are familia Adamescu. După ce că domnul Adamescu senior a murit exact când nu trebuia, nemaireușind să împărtășească procurorilor lucrurile interesante din viața sa de șmenar, acum, tocmai când fiul său era pe punctul să câștige un mare proces cu statul român, îi arde TOATĂ arhiva, depozitată într-un singur loc. Desigur, avea asigurare pe ea, dar iată, ce pierdere imensă.

Of doamne, te rog eu, nu îmi da milioane de euro, uite prin ce grele lucruri trec oamenii bogați și ce ghinioane teribile dau peste ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.