Consiliul Naţional de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a stabilit că premierul Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat Dintre cei 35 de membri prezenți, au votat pentru verdictul de plagiat 34 și a existat o abținere.

În sfârșit, pe dottore l-a ajuns mâna lungă a legii universitare, scoasă de sub oblăduirea psd-istă. Din păcate, sper că realizați că asta va ține până în noiembrie, când totul va reveni la matca sa adevărată, sub mângâierea părintească a psd, victorios în toată țara.

Partea cu adevărat funny e că această decizie poate duce la o avalanșă de mizerii pentru dottore de nu vă vine să credeți. Lasă alea cu sporul de doctorat de 15%, la salariul de bugetar, 15% înseamnă bugetul pentru fulare al lui Năstase.

Dar omul a obținut intrarea în barou pe baza unei diplome de doctor plagiate. Deci, teoretic, trebuie exclus din barou. Deci, teoretic, TOATE procesele și TOATE acțiunile pe care le-a intreprins ca avocat sunt nule și neavenite. Nu-i așa că sună funny as hell?

Dacă vă uitați ce campanie furibundă, complet dezlănțuită, duce Victoraș pe profilul său de facebook, împotriva lui Cioloș și a targetului zilnic PSD, tehnocrații, mă ia cu frig la gândul ce o așteaptă pe românia după ce PSD va câștiga alegerile în noiembrie.