Clipul ăsta, furat de pe 9gag, rupe topurile pe interneți, la categoria wholesome.

Este un domn, care se plânge că lucrează 9 ore pe zi, în fiecare zi și ceea ce îl ține să meargă înainte este fetița lui minunată, care îl așteaptă, zi de zi, în fața garajului. Și dă și niște lăcrămioare, domnul, pentru că așa e acum, bărbații trebuie să fie și sensibili, să fie în contact cu latura lor feminină.

Și aș vrea. așa, cumva, să ne oprim dracului din pizdificarea asta obosită care, de fapt, încearcă să ne pună în lumina reflectoarelor, să părem mai buni, mai buni, mai blânzi.
Suntem fucking BĂRBAȚI. Masculi. Suntem, bazic, niște animale mai evoluate. În toate speciile de animale de pe terra, masculul are grijă de femelă și de pui. Sigur, există excepții, așa cum există și la negri oameni (glumesc, ho, nu săriți pe mine) dar, în general, rule of thumb în viață este acesta. Devii mascul, vrei propria ta femeie, faci un pui, doi, trei sau câți vrei tu, după care ÎȚI ASUMI faptul că ai adus pe lume o nouă viață, care nu s-a cerut adusă și nu are nicio vină pentru asta și AI GRIJĂ DE EI. Simplu. Nu e nimic complicat, nu este un eroism, nu este un gest de sacrificiu de sine care merită aplaudat, nimic de genul acesta. Este natură, este biologie, este educație și responsabilitate.

Vai, lacrimi și durere, ce puternic sunt eu că mă duc la muncă ziua, 9 ore, dumnezeule, doar ca să pot să o văd fericită pe fetița mea.
Vai.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.