1. Școala rromânească văzută prin ochii unei fetițe. Aceasta a fost a 2 a rugăminte de promovare inteligentă și venind din partea unui copil, a fost cu atât mai plăcută. Se poate să îmi atragi atenția și fără să mă înjuri.
  2. Niște unii despre care am mai scris și la alegerile trecute, se promovează postându-și viața pe internet prin intermediul unui webcam. Toate bune și frumoase, dar patul ăla nefăcut din fundal și chiloții de pe pereți, cine vi-i strânge, mânca-v-aș? Dacă vă cere user, băgați guest, fără parolă.
  3. Tot e febra link exchangeului pe bloage. Resursa de fun oferă link pe prima pagină tuturor bloggerilor dispuși la asta, desigur, cu anumite condiții. Măcar resursa de fun are PR5 și e veche de câțiva ani. Nu știu, zic și eu.
  4. Sorin Tudor, unul din bloggerii mei de suflet, își lansează astăzi o carte. Gășiți detalii pe blogul său ce și unde. Eu zic să mergeți acolo, măcar pentru că vor fi prezente toate numele mari din blogosferă și nu numai.
  5. Ultimii utilizatori înregistrați pe forum au fost userii Halva și pufoșica. Cred că i-a atras posibilitatea de a-și pune poze naked :).Mă întreb cine mai urmează. Halviță și Caramel?
  6. Cum să te faci remarcat de bloggerii mari. Zice dojolina.
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.