Vorbeam cu colegii de pe chat despre jocuri și despre cum nu mă joc marile jocuri ale momentului pentru că urăsc cu pasiune să întrerup questul ca să încep să dau de nebun cu sabia/coltul/laserul pentru că apar zombi/tâlhari/jedi/șerifi stelari, moment în care am aflat o chestie interesantă. Cică unele din jocurile astea super mișto, cu grafică memorabilă, au posibilitatea de a sări luptele și să stai doar pe Questuri, iar lucrul ăsta m-a umplut de speranță. M-am oprit din jucat Ghosts of Tsushima pentru că mă săturasem de măcelărit compatrioți mongoli, de exemplu.

Așa că aș fi maxim de recunoscător, dacă sunteți în aceeași situație și știți cum se dă skip la scenele de luptă ca să rămân doar cu questul, să vă împărtășiți know howul. Nu de alta, dar chiar aș fi curios cum o găsește ăla pe Jenefer și poate apuc și eu să admir cum se bălăngăne diversele calului în RD2.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.