Citeam articolul de mai jos, scris de catre Andreea Rețea.

Dacă ați uitat cine e Andressa, Andreea Rețea este producătorul ProTV care a adus o victimă minoră a unui viol în clar, la Măruță, prevalându-se de o așa zisă semnătură. Înțelegeți? Femeia asta, fără nicio jenă în suflet, a distrus un om, MAI MULT DECÂT ERA DEJA DISTRUS, a distrus o victimă reală a unui viol, UN MINOR, prin expunerea ei cu chip, nume și prenume, în oră de maximă audiență.

Iar acum vituperează despre, nici mai mult, nici mai puțin, acuzele false de viol care nu ar trebui pedepsite.

Dacă fiecare femeie care acuză un viol ar trebui să îl și dovedească pentru a fi crezută, atunci nu am mai avea nevoie de poliție și de procurori.

Cumva, opiniile ei se bat cap in cap, nu credeti? Acestea sunt urmarile unei acuzatii false de viol.

Acuzațiile false de viol fac rău. Acuzațiile false de viol distrug vieți. Oamenii acuzați nu vor mai avea niciodată loc în societate, întotdeauna asupra lor va plana suspiciunea de violator și, desigur, nimeni nu dorește să îi fie numele asociat cu așa ceva.

Și nu, acuzațiile astea nu se petrec doar când e vorba de oameni bogați, care au posibilitatea de a se apăra. Ci pot apărea oricând, oriunde. E plin internetul de cazuri documentate, în care, la final, tipa recunoaște da, de fapt eram supărată, dar no harm done, no biggie.

Ba e biggie. Cine face chestia asta TREBUIE să ajungă la pușcărie, cu echivalentul pedepsei unui violator. Pentru că nu ai cum să vii să violezi viața unui om, să îi distrugi reputația, familia, eventual să îl împingi la sinucidere, dacă e mai slab de înger, după care să fii gladiolă Dar vai, era doar o glumă.

Dar poate eu greșesc. Va rog sa va dati cu parerea, in mod civilizat si argumentat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.