Prin 2017, Râmaru, fost cântăreț de ceva muzici, pe atunci angajat într-o agenție de publicitate, era concediat cu mulți scuipați în cap de la muncă, pentru că era acuzat că #metoo hărțuise femei la locul de muncă și pe net. Apăruseră tot felul de discuții de messenger, în care omul o luase cu delir, că le sparge capul dacă nu îi răspund la mesaje, că e finuț, dar cât să îndure, în fine, tâmpenii.

Ieri am aflat că tipul le-a dat în judecată pe toate.

Niciuna nu a făcut niciun fel de plângere la poliţie. Le invit pe toate cele care au ceva de spus concret despre mine că le-aş fi hărţuit sexual, să se adreseze organelor competente

Excelent. Să le dea în judecată, să câștige și să le ia banii.
Pentru că, până în acest moment, din punct de vedere legal, omul Călin Ionescu a suferit și reputațional, și financiar doar pe bazele afirmațiilor unor doamne pe internet, afirmații care au avut brusc putere de lege și pe care nimeni nu le-a verificat și nimeni nu le-a dus mai departe către poliție.

Nu știu dacă Călin Ionescu are dreptate sau nu. Dar dacă afirmi că cineva te-a violat sau hărțuit, asumă-ți și mersul în justiție, pentru că altfel nu faci decât deservicii tuturor, inclusiv femeilor are suferă, poate, cu adevărat.

Dacă nu, plătește.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.