un-idiot

Femeia a povestit în documentul respectiv că reporterul emisiunii de la Pro TV a insistat ca femeia să apară la TV doar pentru cinci minute, cu spatele, fără a i se vedea fața. „Ulterior, mi s-a comunicat faptul că domnul Măruță a promis personal avocatului nostru că nu va face niciun gest pentru a o convinge pe fiica mea să apară în această emisiune”, a explicat aceasta în scrisoare. Ea a mai menționat că într-o pauză de publicitate, echipa La Măruță a fost cea care a convins-o pe tânără să apară pe sticlă, spunându-i că „ar fi bine și frumos să mulțumească ea personal celor care o susțin” pentru că „uite câtă lume este alături de tine”.

parcă pune într-o altă lumină declarația acestui gunoi de om, nu? Care gunoi nu se sfiește să pozeze, pe aceeași pagină, într-un tătic responsabil și plin de iubire.

Măruță, definiția gunoiului în DEX.


Producătorul emisiunii cu violul este, conform unui articol din EVZ, nimeni alta decât Andreea Retea, mai cunoscută publicului blogosferic sub numele de Andressa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.