Nu mai pot să mă uit la nici un jurnal de sport, de la nici o televiziune. Pentru că peste tot avem ca prezentatori, niște prezentatoare.
Suspin de emoție când o aud pe urâta aia rânjită de la protv cum ne explică ea de gigi, gică și cum Messi a jalonat el printre apărători. Același lucru și la celelalte.

Nu mai pot, serios. Am nevoie ca sportul să mi-l prezinte un bărbat. Vreau ca știrile despre fotbal să mi le prezinte un tip care am șanse 99% să fi jucat fotbal în viața lui, nu o catrință care și-a făcut gurița O ca să ajungă într-o televiziune, după care a eșuat ca vedetă a canalului de sport.

Desigur, dacă le-ar prezenta dezbrăcate, am discuta altfel…
Dar cum nu o fac, nu putem discuta. E atât de absurd să mă uit la un meci, iar în pauză să văd o cocotă rujată cum se duce să îi ia ea interviu vreunui mare fotbalist, că știe ea cum se face. Ia zi-ne Gică, a fost bine?

Sunt foarte curios, cum se fac angajările în domeniile astea? Cum se fac la marketing la intact? Șefii de departamente lansează interviurile, vin păsăricile cu capul vâjâind de gol, se dă testul oral, după care câștigătoarea ajunge redactor la sport?

Uitați ce returnează google la căutarea prezentatoarea stirilor sportive