Citind twittul lui Andrei Crivăţ, în care se plânge de HTC-ul personal, mi-am adus aminte că atunci când mi-am luat iPhone şi iPad, o să pun nişte păreri personale despre iPhone, să vedem cum mă simt cu el.

Ce a adus iPhone nou în viaţa mea?
Linişte. Sunt calm şi relaxat. Nu mai intru în magazine de telefonie mobilă, nu mă interesează ultimele 433434 de versiuni scoase ieri de către HTC. Am deja cel mai bun telefon de pe piaţă, cui îi pasă de altceva?

Pe lângă asta, nu am stresul lucrurilor proaste făcute de HTC. Ştiu că dacă apăs pe ecran în dreapta, aparatul va executa ce am făcut, nu se va gândi el că de fapt am apăsat prea în dreapta, deci de fapt e în stânga.

Am memorie de 16 GB, procesor de 1GB. Nu mă interesează ca la HTC, dar oare am suficientă memorie internă să îmi instalez Assassin`s Creed?? Că degeaba am 1GB de procesor şi 32GB de SDcard, dacă am 150 MB memorie internă, din care 130 sunt ocupaţi la startul telefonului. Urmarea?

Telefonul zbârnâie de rapid ce e, bateria mă ţine 2 zile, am semnal acolo unde toate celelalte telefoane s-au sinucis demult, ecranul este senzaţional de luminos, totul e frumos lucrat, cursiv, o plăcere să îl foloseşti.

Da, mă îndoiesc că vreodată voi folosi alt telefon.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.