Generaţia `fi şti` se revoltă împotriva celor ce, pe bună dreptate, îi cataloghează drept retarzi.

Generaţia rataţilor! Generaţia etnobotanistilor! Generaţia idioţilor! Generaţia facebook! – aşa ne cataloghează mass media şi opinia publică din întreaga ţară în zilele acestea pe toţi care am dat Bacalaureatul – eu le spun doar atât – RUSINE! Ruşine tuturor!

Păi să le luăm pe rând. Rataţi sunteţi, 60% din voi au picat la Bac. Etnobotanişti sunteţi, lunar mor cele mai retarde specimene dintre voi, intoxicate cu tantum rosa. Idioţi? Nu e cazul să comentez :mrgreen: . Generaţia facebook? Kre k jtii că ejti aja ceva.

Ruşine pentru că aţi ajuns să daţi vina pe o generaţie crescută de voi, arătată cu degetul acum tot de către voi!

Copil retard, te-a crescut mă-ta şi cu tac-tu, cei ce ţi-au luat telefon mobil din clasa 1, cei ce te mângâiau pe creştetul pătrat când luai note mici, pentru că profesorii sunt răi şi nu îţi înţeleg geniul. Nu noi, nu societatea, nu profesorii au datoria de a te creşte. Mă-ta şi cu tac-tu. Reţine. Ei sunt principalii rataţi, ca părinţi şi ca oameni.

Nu mai suportam! Refuzam sa credem că suntem o generaţie pierdută! Suntem defapt prima generaţie care va fi sacrificat cu folos, şi asta deoarece ne-am saturat de ce se întâmplă în ţara asta! Totul trebuie să înceteze! Pentru asta vom ieşi în strada şi vom cere dreptate!

Deci de aia aţi căzut voi la bac, pentru că aţi decis să vă sacrificaţi cu folos şi v-aţi săturat de ce se întâmplă în rromânia. Veţi ieşi în stradă şi veţi cere ce? Să nu mai aveţi camere video la bacalaureat?

Ei bine, suntem altfel, dar nu asa cum credeţi voi! Suntem diferiţi! Suntem diferiţi prin faptul că ştim sa spunem GATA!Gata cu adevăratele gunoaie din ţara asta! Nu va mai merge! Noi avem onoare şi demnitate, nu mai suntem nişte slugi în fata voastră, iar dacă nu vom reuşi să vă schimbam, vom pleca din ţară, şi atunci sa rămâneţi voi să vă plângeţi de milă! Noi, generaţia etnobotanistilor cum ne spuneţi voi o să vă arătam ca avem mai mult curaj decât toate generaţiile voastre de comunişti la un loc! Reprezentam adevărata forţă deoarece noi suntem VIITORUL iar voi sunteţi doar nişte amărâţi care vor muri şi vor fi uitaţi de istorie! Voi aţi fost PERIOADA NEAGRĂ din istoria acestei tari şi asa veţi fi ţinuţi minte, iar noi, noi suntem PRIMII! PRIMII care se revolta împotriva voastră!”

Sunteţi diferiţi prin faptul că sunteţi nişte retarzi analfabeţi. Voi sunteţi gunoaiele acestei ţări, în acest moment. Ba chiar mai mult, ţara ar putea trăi bine mersi dacă voi, generaţia handi, aţi fi eliminaţi din schemă. Aveţi onoare şi demnitate? Când, când plângeţi că nu v-au lăsat să copiaţi la bac?

O să plecaţi din ţară unde? Să formaţi noul val de căpşunari probabil, pentru că posturile de specialişti în facebook s-au ocupat deja. Voi, generaţia etnobotanice, aveţi curaj? Mai mult curaj decât `comuniştii`? Generaţia asta de comunişti a avut curaj să moară sub gloanţe, pentru libertate. Părinţii voştri, retarzii anului 2011, au curajul de a dansa pinguinul la proteste, când îi trimite boc în şomaj. Şi din păcate, perioada neagră a acestei ţări devine perioada gaură neagră, pentru că voi, pe lângă retardismul moştenit de la părinţii ce v-au crescut astfel, aveţi şi avantajul de a fi analfabeţi.

Sunteţi primii care se revoltă? Mai exact cum? Sunteţi analfabeţi, nu aţi reuşit să luaţi bacalaureatul, deci nu aveţi unde să vă angajaţi decât maxim în construcţii. Deci, nu aveţi nici un ban, în concluzie sunteţi hrăniţi de mama şi tata, locuiţi cu mama şi tata, sunteţi îmbrăcaţi de mama şi tata. Cum e cu revolta asta, are loc între micul dejun şi prânz sau între prânz şi cină. Nu de alta, dar dacă tot veţi fi generaţie de întreţinuţi ceva ani, să ştie şi părinţii voştri când încuie uşa.

via Thefua.ro

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.