În timp ce scriu astea, mă uit live la numărătoarea alegerilor din Moldova.

La Maia Sandu era destul de clar de la început, dar la referendum, toată lumea își imagina că va trece cu flying colours, ura, să fie UE, să fie pace și fericire.
Well, azi noapte pe la ora 3, când m-am culcat eu, scorul încă era invers, în favoarea lui Nu. Am sperat să mă trezesc cu Da majoritar pentru că erau pe la 90+% și nu număraseră tot ce era în străinătate.

Posibil să rămână la Da, posibil să nu, oricum, scorul acesta atât de strâns arată cât de profund divizată este societatea din Moldova și cât de puternică este influența rusă în zonă.

Și înainte de a vă grăbi repede să aruncați anatema tip Ăștia sunt moldovenii, toți își merită soarta și alte chestii ce vă trec prin cap, amintiți-vă care e strategia rusiei cu teritoriile cucerite. Moldovenii NOȘTRI, românii, sunt acei 50% pe care îi vedeți întotdeauna votând pro Europa, pro România.

Diferența pe care o vedeți sunt sălbatici din Siberia și alte zone rusești care încă nu au ieșit din epoca bronzului, aduși în locul românilor răpiți, cu tot cu familii, din casele lor, deportați și uciși în lagăre sau lăsați să moară de frig și foame în taiga, sălbatici plantați în regiunile de graniță, în casele românilor deportați. Pe ei puteți să îi plângeți. Pe sălbaticii din găguzia, transnistria, puteți să îi înjurați. Dar nu îi puneți pe toți la grămadă.

Ci doar să vă amintiți de ce fac rușii, în istorie și cum distrug țări și diluează popoare, ca să le facă rusofone. Și câte sute de milioane au aruncat doar ca să influențeze referendumul moldovean.
Și nu uitați să votați partidul lui Șoșoacă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.