Am salvat titlul ăsta acum câteva zile, citeam despre nuștiu ce accident pe undeva, iar declarația polițiștilor era așa, oarecum tristă, Conducătorii auto au fost testați cu alcooltestul și nu aveau alcool în sânge. Cât ghinion, ce aiurea și nasol. Dacă unul din ei avea măcar o umbră de alcool în sânge, totul se termina, era vinovat, gata dosarul, ne pregătim pentru premierea de sfârșit de an, maxim de rezultate, minim de efort.

Serios, devine stupidă chestia asta cu care fac paradă capetele de cretă. Vai, l-am testat cu alcoolmetrul și nu avea nimic. Pentru că asta e important, să stabilim dacă băuse o bere victima, ce contează că a dat peste el pe roșu, a băut o bere, deci fără bere sigur evita accidentul, deci e vinovat.

Dar de ce nu îl testezi cu detectorul de droguri, stimate tovarăș. Dar de ce nu un test al pilozității, să vedem dacă a consumat în ultimele 6 luni ceva, pentru că atunci avem o problemă de morală, tovarăși, e clar un element deviant, care obișnuiește să ia droguri și, bineînțeles, este vinovat.

Pentru că o societate fără morală și fără prințip, care va să zică, eu, de la 1974 încoace…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.