Am salvat titlul ăsta acum câteva zile, citeam despre nuștiu ce accident pe undeva, iar declarația polițiștilor era așa, oarecum tristă, Conducătorii auto au fost testați cu alcooltestul și nu aveau alcool în sânge. Cât ghinion, ce aiurea și nasol. Dacă unul din ei avea măcar o umbră de alcool în sânge, totul se termina, era vinovat, gata dosarul, ne pregătim pentru premierea de sfârșit de an, maxim de rezultate, minim de efort.

Serios, devine stupidă chestia asta cu care fac paradă capetele de cretă. Vai, l-am testat cu alcoolmetrul și nu avea nimic. Pentru că asta e important, să stabilim dacă băuse o bere victima, ce contează că a dat peste el pe roșu, a băut o bere, deci fără bere sigur evita accidentul, deci e vinovat.

Dar de ce nu îl testezi cu detectorul de droguri, stimate tovarăș. Dar de ce nu un test al pilozității, să vedem dacă a consumat în ultimele 6 luni ceva, pentru că atunci avem o problemă de morală, tovarăși, e clar un element deviant, care obișnuiește să ia droguri și, bineînțeles, este vinovat.

Pentru că o societate fără morală și fără prințip, care va să zică, eu, de la 1974 încoace…

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  adevărul trist e că cel puțin jumătate din șoferi sunt alcooliști. Fie că sunt la început de viciu sau e avansat, cât poate un om să reziste viciului? Ar trebui înăsprite pedepsele (mă refer în special la o perioadă lungă de suspendare și obligarea lor să participe la ceva programe care să-i ajute să scape de viciu ) celor care fac accident și sunt găsiți beți, sunt un pericol pt restul.

  5

 2. #2

  He, he. De cand cu pandemia, multi sunt pe anxiolitice, mai ales medicii. Stiu, radeti, glumiti, asta e adevarul.

  3

  • #3

   stai linistit, zoloftul si xanaxul sunt la capatul patului

 3. #4

  N-as vrea sa fiu eu ala fun de la petreceri insa testarea e obligatorie cand sunt accidente cu victime (scrie in regulament sau oug 195, nu mai stiu sigur), iar legatura dintre consum de alcool si producerea accidentului nu mai e in vigoare de cativa ani buni. Se fac expertize auto la orice accident. Daca ai baut, raspunzi penal doar pentru consum.

  3

 4. #5

  Nu e la noi legea ca poti omori pe cineva Huidu style si iei sentinta cu suspendare in afara de cazul in care ai consumat chestii? Cred ca de aia se plang sticletzii, ca nu il pot arde mai tare pe infractor.

  3

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

 • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
 • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
 • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.