Se știe, fără a mai avea nevoie de dovezi, că barbații sunt porci. Și că femeile nu au ce căuta la volan, dar asta e deja altă discuție.

Stai în fața unui magazin de pantofi până îți dă sângele pe nas, și, când după 2 ore, încerci să îi atragi atenția că poate ar trebui să vă mișcați și spre alte orizonturi? E clar, ești bărbat, prin urmare porc și nu înțelegi suferința unei femei.

Acum 2 ore trebuia să fiți îmbracați pentru a merge la nunta lui Costel, iar ea e încă în chiloți, vrând să vadă exact dacă pănglicuța bleu merge cu portjartierul, care portjartier oricum nu se vede, dar în mintea ei trebuie să se asorteze? Nu înțelegi că ăsta e un stres maxim pe ea, deși tu ești în costum la 4 ace, încălțat, gata transpirat? Ești un porc, ca toți ceilalți bărbați.

Ea s-a făcut de 80 de kile, dar nu încetează să te intrebe dacă nu cumva s-a îngrășat puțin, iar tu nu te execuți să răspunzi rapid deloc, draga mea, deși tu ai luat-o la 50 de kile, iar acum ți se oferă cu 75% mai mult în viu? Ești un porc, pentru că și tu te-ai îngrășat. Asta deși tu îți porți grăsimea cu mândrie și nu întrebi pe nimeni Nu-i așa că arăt că am doar 120 de kile??

Vreți să citiți mai multe, de pe ambele maluri ale baricadei, doar că scrise mai bine și mai haios, de către un scriitor adevărat?

Citiți prima carte de beretristică din România, scrisă de un autor născut și crescut pe arhiblog, domnul Mage sau, așa cum îl știe doamna MAMA lui, Vlad Popa și tipărită de Clinica de bere, prima editură de beretristică din România.

Această carte este dovada clară, de netăgăduit, că nu sunteţi singura femeie isterică de pe planetă, că niciodată nu avem pantofi suficienţi şi că este absolut impardonabil să întâlnim la o petrecere o femeie care să aibă o rochie identică. În sfârşit cineva a pus în vorbe clare, fără echivoc, ceea ce noi ne străduim de decenii să arătăm prin lacrimi şi îmbufnări.
Şi nu, nu i-aţi distrus viaţa. Viaţa lui – oricare ar fi El – a fost o ruină înainte de a vă întâlni. Şi da, e greu, dar veţi reuşi să-l aduceţi pe drumul cel bun. Oricum, se ştie de milenii: bărbaţii sunt nişte porci.

Scrie Tatiana Neamțu, minunata noastră anatati de pe arhiblog, despre cartea lui Vlad.
Da, e femeie și crede că bărbații sunt niște porci.
Dar ce porci…

Citiți cu plăcere, e prima carte ce se vinde…cu bere.