– Olivia Steer este din nou, pentru a câta oară, incredibil de proastă. Conform idioatei naționale, organismul medical numărul 1 din lume, CIA, a recunoscut că cancerul se vindecă de la sine și singurul care recunoaște asta este, desigur, Donald Trump.

– Și pentru că e ora miturilor, am aflat și că zahărul nu e un drog, așa cum știam mulți dintre noi, ci e doar un alt hoax făcut pentru fraieri, la care am pus toți boticul, fără să verificăm nici măcar o secundă.

– Pe facebook este interzis să publici fotografii cu Ion Antonescu, dar nu poți spune cuvântul cioară. În același timp, poți publica decapitări, poți publica fotografii cu oameni arși, cu copii dezbrăcați, tot tacâmul. Sau, de ce nu, poți fura fotografii personale fără jenă, un anume Tudorel Epure, brancardier la spitalul de nebuni, are poza mea la profil de aproape un an, iar facebook consideră că nu încalcă regulile sitului.

– Papa este minunat și extraordinar, este omul lui dumnezeu și al păcii, spală picioarele văduvelor și ale orfanelor în fiecare an. Dar să nu cumva să atentezi la dreptul preoților de a viola copii, pentru că atunci avem o mare problemă și nu mai e acel om bun și minunat.