Nu știu dacă sunteți la curent cu asta, dar, în această săptămână, domnul Klaus Jay, președintele tuturor românilor și salvatorul nostru, a promulgat noua lege antidrog. Poate nu știați nici asta, dar, în acest moment avem cea mai restrictivă lege antidrog din Europa, cea care pedepsește posesia de iarbă cu închisoarea.

Dar nu asta este marea șmecherie. Marea șmecherie este că acest minunat proiect de lege a fost inițiat de USR. Da, doamnelor și domnilor, acești salvatori ai româniei s-au gândit că e momentul să rezolve problema drogurilor în românia, să facă pușcărie consumatorul, păi ce gâtu mă-sii, unde se trezește? Păi pentru asta a murit Șora în fereastră?

Înger îngerașul meu, care mi te-a dat dumnezeu, te rog io frumos, iartă-mă că am votat gunoaiele astea, promit să nu se mai întâmple. România are nevoie să fie condusă de George Simion.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.