Mă uitam la mica voastră ceartă din comentarii, cu prioritatea pe sens interzis și cu Sunt obligat să mă uit doar în sensul legal și restul discuțiilor complementare.
Aș vrea doar să vă zic un mic sfat, de la un om care are permis din 1998, peste 1 milion de km făcuți și vreo 3 tamponări ușoare la activ, niciuna din vina lui.

Eu, când ies pe stradă, consider că toată lumea din jurul meu este proastă. Inclusiv când mă urc la volan. Sunt la volan, știu că oamenii din tigăile de pe drum sunt proști. Sunt și proști șoferi, și proști oameni. Pe lângă asta, sunt neatenți, au și ei gânduri, probleme, ca noi toți și poate nu și le pot gestiona atât de bine. Poate femeia care se fardează în oglindă în timp ce intră în giratoriu se grăbește la un inteerviu, sau la spital, unde are un copil. Sau la amant, să își umple golul. Din suflet. E irelevant motivul.

Problema voastră este că puneți pe seama intenției ceea ce poate fi pus pe seama prostiei. Dacă unul vă taie fața, explodați CUM A ÎNDRĂZNIT SĂ ÎMI TAIE FAȚA ĂSTA, ȘTIE CINE SUNT EU? Iar amărâtul care v-a tăiat fața nici nu știe că existați, nici nu v-a văzut, pentru că se gândea că nu are cu ce să plătească chiria la apartamentul de la George Simion.

Revenind. Ce fac eu când sunt în trafic? Evident, toate prostiile, merg cu viteză, depășesc pe linia de tramvai, tai coada la semafoare, toate lucrurile rele, fără de care nu prea supraviețuiești, în București. Mi le asum, dacă îmi ia permisul, îl pup din mers, aia e, și-a scos banii. DAAAAAAAAR. Când am de asigurat, mă asigur din toate direcțiile unde am vizibilitate. Trebuie să mă asigur din stânga? Mă asigur și din dreapta, că nu ai de unde să știi ce femeie a decis că semnalizarea e opțională. Văd că vine cineva care trebuie să îmi dea prioritate? Ori intru cu viteză suficientă cât să nu mă atingă, la viteza cu care vine din momentul observării sale, ori stau cuminte și aștept să văd dacă oprește. Oh, da, o să pierd o secundă în plus, teribil, ce fac cu cutia frigorifică din spatele mașinii, ce conține inimioara oferită spre transplant fetiței blonde, cu ochi albaștri, ce moare pe un pat de spital, dacă nu ajung cu o secundă mai devreme.

Ce vreau să spun, de fapt, este că majoritatea voastră nu sunteți piloți, nu aveți joburi în domeniul urgențelor și e complet irelevant când pierdeți o secundă în plus. Ieși într-o intersecție, asigură-te de peste tot, pentru că atunci când mori, chiar dacă ai dreptatea în mână, tu tot mort ești, ăla tot prost rămâne iar familia ta tot singură va supraviețui.

Aplicați mândria asta de cocalari neînțeleși în locurile unde contează, cum ar fi la vot sau la scăldatul USL în ouă și roșii putrede, când îndrăznesc să iasă pe străzi. Nu pe alți fraieri, ca și voi, care nu au altă vină decât că nu sunt la fel de piloți de curse ca voi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.