Nu prea mă mai uit la chestii politice, din motive ce țin de menținerea stării mele de normalitate psihică și pentru că televizorul meu a costat foarte mult. Iar pe internet o ocolesc cu plăcere chiar.

Dar, din ce am văzut ici și colo, înțeleg că e posibil ca USL să bage o moțiune de cenzură iar guvernul să pice. Eh, pe tema asta am citit numai aberații, despre cum USL va refuza guvernarea, ca să nu își erodeze poziția în fața alegătorilor și că Ponta va obliga PDL să intre în groapă și altele.

Știți de ce a devenit președinte Băsescu acum 2 ani, nu? Că în ultimele 5 minute de votare din străinătate, votau câteva mii de cetățeni rromâni pe secundă.

ALEGERILE LE CÂȘTIGĂ CEI CE NUMĂRĂ VOTURILE.

Cum bine spunea Geoană Ponta, ai lor au furat mai mult decât ai noștri. Trebuie să fii tâmpit să refuzi să conduci guvernul care va pregăti alegerile și va face numărătoarea.

Și tocmai de asta spun că USL nu va ajunge niciodată la guvernare până în alegeri. Pentru că, dacă PDL mai vrea mandate sau primării, are nevoie să numere voturile.

Altfel vor fuziona cu CIuhandu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.