Întreabă alexia, născută în 1989.

eu cel putin cred ca ar fi pt k iti arati majoritatea corpului desi nu mergi la apa cu acest scop k sa te etalezi in fata altora ci sa te simti bn si sa inoti..mie cel putin imi place si de mik am facut inot de performanta dar uneori nu stiu ce sa mai cred…pakt presupun k e atunci cand faci cu gandul in sine pakt k vrei sa atragi prin trupul tau si cum in ziua de azi multi isi fac oki dulci cu tine cand te vad asa ma gandesc k tot paktuiesti,dar inainte cand erau ADAM SI EVA era altcv k sa fie goi nu cadeau in ispita trupeasca [pana cand si.a bagat vrajmasul coada si normal k am inceput sa cautam o tenta sexuala la multe lucruri…apropo referitor la multe cuvinte romanesti se fac glume porcoase si cu tenta sexuala ji mereu primul gand kre vine e acesta rau…ma scuza.ti k ma mai abat de la subiect

Îi răspunde plin de înţelepciune BogdanF2

Dumnezeu ne-a dat constiinta, pe care cu cat o ascultam mai mult, cu atat ne spune mai mult ce e bine si ce e rau. Si constiinta ne spune ca nu prea bine sa te dezbraci in fata atator oameni (daca o asculti).

Pacatul e cu atat mai mare pentru o femeie, pentru ca se face partasa si chiar cauza pacatului tuturor barbatilor care se uita la ea

Deci dacă eşti femeie, eşti profund vinovată că declanşezi poftele pofticioase ale masculilor creştin-ortodocşi, da?

Iar alissa, membră cu drepturi depline pune punctul pe i:

Da, e pacat! Pierdem aiurea timpul pe care ni l-a dat Dumnezeu spre mantuire! Cati dintre noi am fi dispusi sa stam tot atatea ceasuri in genunchi, la rugaciune, cate ore pierdem lenevind pe plaja?

Păcătoşilor, în loc să vă puneţi femeia să stea în genunchi după plajă, puneţi-o să stea în genunchi să se roage la dumnezeu, exact atâtea ore cât staţi voi la plajă, pentru iertarea păcatului de a fi trezit animalul din creştinul ortodox.

Concluzia corectă o trage LaPetitMoc

Uleiul de masline este singurul indicat pentru o protectie optima a pielii expuse la soare.

Eu mă enervez aici cu faptul că rromânia nuştiu ce şi nu ştiu cum, iar în rromânia de fapt e plin de retardaţi care blamează femeile că li se scoală lor pula în afara căsniciei.
Mulţumesc Marian Gorun.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.