Ştiţi reportajele alea enervante, nu? Inspectorii OPC au descoperit la un hypermarket din capitală insert random bla bla. Am scris şi pe arhiblog, când a fost vorba de apa plată cu căcat din braşov, despre care nu voia nimeni să scrie.

Iar acum, deodată, România Liberă dă un articol în care ne informează cum inspectorii OPC au confiscat 21 de kilograme de peşte dintr-un magazin metro. Ba mai mult, ne avertizează din titlu să nu cumpărăm de la metro şi ne povestesc cum de-alungul anilor, tone de produse au fost confiscate blabla etc.

Mie îmi miroase urât chestia asta şi nu o să cred în veci că nu e un articol plătit. Aşa că aş fi curios, chiar şi sub protecţia anonimatului, cine şi de ce a declanşat campanie anti-Metro?

PS: Nu sunt fan Metro, îi detest din inimă, pentru faptul că sunt controlat la ieşirea din magazin ca un hoţ, deşi produsele pe care ei le ating sunt proprietatea MEA, cumpărată în mod legal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.