Trăim niște vremuri dominate de rețele sociale, de exagerarea și exacerbarea bunăstării publice a oamenilor, dominate de minciună, de self made men care mint și fac bani de pe urma oamenilor care sunt la limită cu psihicul, care au dat rateuri, care greșesc și care au tot timpul impresia că cei din jur sunt cu lupa pe ei și pe ceea ce fac.

Adu-ți aminte că totul este trecător și că prezența ta pe pământ e doar o glumă a hazardului, iar prezența celor din jur lângă tine e o altă glumă, doar că mai proastă. Ești doar 1 persoană din 8 miliarde, nu valorezi, cu adevărat, nimic, pentru nimeni, în afară de tine personal și, poate, de familia ta.

Nimănui nu îi pasă cu adevărat de tine decât ca mod temporar de distracție sau trecere a timpului. Colegul care te bârfește, vecina care te privește bănuitoare în fiecare zi, proștii romulani care îți verifică hainele când mergi pe stradă și dacă ai sandale cu ciorapi, pentru ei nu ești nimic și te vor uita în 3, 2, 1 după ce le-ai ieșit din raza vizuală. Au familiile lor, au problemele lor, au viața lor.

Te critică cineva și simți că te roade pe interior? gândește-te dacă ai accepta să primești sfaturi de la cel ce îți oferă critica cu atâta larghețe. Dacă nu ai primi, înseamnă că respectivul nu înseamnă nimic pentru tine și doar ego-ul rău rănit se manifestă în spatele psihicului tău. Treci peste, e cineva care nu te influențează, are zero valoare pentru tine, iar cu chiloții în vine, la căcare, suntem toți egali.

Trebuie să ții minte. Înaintea tuturor, înaintea familiei, înaintea copiilor, ai fost tu. Tu ești important, viața ta este importantă, pentru că e unică, nu vei mai primi alta niciodată, după ce ai închis ochii este doar nimicnicie. Vrei să faci un proiect? Fă-l. Știi că vei greși? Greșește, e greșeala ta, cât timp nu omori pe nimeni, e doar o experiență de care mintea ta avea nevoie. Peste 100 de ani vei fi mort și uitat, iar tragedia ta nu va fi ținută minte de nimeni.

Și, la final, zi și tu un Ue, mă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.