Mă uitam la printscreenul cretinilor ăstora, realizând o chestie. Lucrurile care ție ție se par naturale, cunoștințele care, pentru tine, par general valabile, sunt, de fapt, mult peste cunoștințele vulgului normal iar un IQ de 85 e ceva normal în românia.

Oameni buni, cocalarilor, țărănușilor, hrănind urșii nu le faceți un bine, dimpotrivă. Le distrugeți instinctul primar de procurare a hranei și îi transformați în cerșetori. Practic, devin dependenți de mâncarea pe care o primesc de la proști ca voi. Și nu, dacă nu îi mai hrănește nimeni nu înseamnă că vor zice ok, hai înapoi în pădure, să culegem fragi și mure. Nu.

Vor coborî în orașe și sate și vor căuta civilizație, îi vor căuta pe cei ce ei știu că îi hrănesc. Astfel, urșii care, în mod normal, nu atacă oamenii, datorită poziției bipede, îi percep pe oameni ca sursă de hrană și, în final, îi mănâncă.

Și domnilor, cocalarilor, cocleților. Poate nu știați și aflați acum. Ursul este unul din puținele animale care nu își ucid prada înainte de a o mânca, ci doar o imobilizează și o devorează de vie. Întotdeauna. Probabil una din cele mai cumplite morți. Poate vă interesează detalii. Sau aici.

Uitați-vă la prostul ăsta, cât de plin de el este și mândru că e lângă urs, nevăzând cum ursul îl păcălește ca să se apropie de el. Nu știu finalul, dar sper că a murit, ca exemplu și lecție pentru cei din jur și cei ce îl filmau din mașină.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.