Eram cu gândul acesta de mai multă vreme, din cauză că a devenit tot mai nefrecventabil, nu prea mai există nimic de calitate, majoritatea filmelor și serialelor noi fiind produse Netflix, toate pline de woke, PC și prostie.

M-a mișcat în direcția asta ultimul serial cu vampiri apărut la ei, un fel de Romeo și Julieta, dar cu adolescente de liceu lesbiene, una din ele, cea albă, fiind vampir și, normal, monstru, iar cealaltă, negresă, fiind vânătoare de vampiri, cu toată familia ei de negri. Desigur, ei fac parte dintr-o societate unde predomină negrii, hispanicii, asiaticii iar singurul alb care apare este, de fapt, un trădător care moare, ucis de dreptatea imuabilă a sorții.

Iar capacul l-a pus când a apărut Umbrella Academy, pe care îl urmăream cu relativ interes, pentru că seamănă mult cu lumea originală DC, împletește bine fantasticul absurd cu realitatea și are o doză de umor haioasă.

Doar că Netflix a trebuit să sublinieze că Ellen Page și-a schimbat sexul și acum este Elliot Page, așa că i-a schimbat sexul și în film. Acum nu mai sunt Vanya (care Vanea e diminutiv masculin de la Ivan, btw), acum sunt Viktor și sunt bărbat. Pentru că de ce să nu profiți să faci și din filmul ăsta o mizerie woke, doar Elliot Page, actorul, fostă femeie, nu putea să își joace rolul de femeie în continuare, trebuia să fie Acum sunt Viktor. Efectiv la fel de tembel ca prostia din Star Wars, aia cu Somehow, Palpatine returned.

Da, știu, poate părea un motiv penibil, dar pentru mine a fost picătura care a umplut paharul. Am realizat că dau 12 euro lunar, ca un prost, ca să finanțez asemenea mizerii. Și nu mai vreau. Să facă ciorbă, dar fără mine.

Cu banii ăia mi-am luat abonament Disney, mi-am luat abonament HBO Max și mi-a mai rămas și niște rest, pentru semințe. Studiez dacă să mă complic cu un simulator de DNS, ca să îmi iau Hulu. Încă nu știu dacă merită efortul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.