Încerc, de multă vreme, să înțeleg ce se întâmplă în spatele tuturor acesto scandaluri legate de LGBT și BLM. Care este scopul pentru care sunt amplificate toate și hiperbolizate la modul ridicol.

Să luăm Black Lives Matters. O problemă reală, US au avut sclavi negri secolul trecut, când se mândreau cu libertate, democrație and shit. Iuri Gagarin se antrena pentru Vostok 1, iar Rosa Parks făcea primii pași spre tentativa de a pune pe picior de egalitate negrii și foștii lor stăpâni.

Din cauza decalajului sistemic și a inechităților sociale pregnate din societatea americană, decalaje prezente și azi, la fel ca si acum 70 de ani, evident că spuma infracționalității s-a strâns de partea negrilor, care au devenit instant pericolul public omniprezent și inamicul numărul 1. Toate campaniile electorale republicane se bazau pe faptul că vor curăța ghettourile de negri.

La un moment dat, după o decizie dementă a curții supreme a US, un fel de curte constituțională românească, la fel de mizerabilă și politizată, polițiștii americani au primit imunitate de facto pentru toate actele lor. Efectiv poți fi ucis fără probleme și în acest moment, iar polițistul nu va păți nimic și nu va fi anchetat decât dacă există indicii clare că a fost ilegal sau ai banii necesari să deschizi un proces împotriva statului american. Newsflash, ca negru sărac, nu îi ai.

BLM a fost un efect cumulat al tuturor acestor rahaturi. Polițiștii americani au executat negri cu sânge rece, în case, împușcând inclusiv femei, în incursiuni ilegale în case, pe motive gen Am auzit un zgomot, cineva era în pericol. Nu era nimeni, era o femeie în casă, ucisă ulterior prin împușcare. Cazuri fără număr, sunt situri care le detaliază pe ani și state, faceți-vă de cap cu google.

Ideea, de fapt, e alta.
US au o problema masivă cu foștii lor sclavi. Au mari remușcări publice pentru că le-au ținut părinții și bunicii în sclavie de facto. Și totuși, în loc să facă niște legi simple, care să le plătească despăgubiri celor ce pot demonstra că au avut de suferit de pe urma statului american, să le creeze condiții de educație și să le ofere ajutor în această direcție. america are un cu totul alt comportament.

Negrule, suntem vinovați, acum vom îngenunchea în fața ta și ne vom cere iertare pentru greșelile noastre. Vom face filme cu autodafeuri în care ne vom biciui familiile, ca să își aducă aminte că sunt albi și sunt vinovați (extrem de real, google it) Vom condamna la închisoare orice alb care nu se simte vinovat, nu regretă sau îndrăznește să fie mândru de faptul că e alb ( o familie albă din US a fost condamnată la 33 de ani de închisoare pentru că i-au strigat injurii rasiale unei familii de negri)

Și, de aici, tot circul pe care îl vedeți prin statele tembel civilizate. Mi s-a făcut ușor vomă în gură când am văzut arbitri îngenunchind la CE. Totul agresiv și provocator la adresa marii majorității tăcute, care nu înțelege de ce, brusc, trebuie să îi fie rușine de rasa sa, trebuie să nu mai menționeze rasă în discuții, doar ceilalți au voie, iar în curând vor fi obligați să stea în spatele autobuzelor, pentru a recunoaște contribuția Rosei Parks.

Faza cu LGBT.
Normalizarea relațiilor sexuale era ceva absolut așteptat și corect, pentru stadiul actual de civilizație. Încet, greu, dureros de greu, ne rupem, ca societate civilizată, de evul mediu întunecat al bisericii, singura mizerie care condamnă și pune în discuție publică preferințele sexuale ale oamenilor majori și vaccinați, singura care prosperă dacă aceste gândiri de sălbatici înapoiați sunt păstrate în societate.

Evoluția ar fi trebuit să fie cea normală, într-o lume normală. Dezincriminarea homosexualității, recunoașterea drepturilor cetățenilor LGBT ca fiind normale ca ale tuturor oamenilor care trăiesc, muncesc și plătesc taxe și nu trebuie să justifice nimănui cu cine își petrec instinctele sexuale, incriminarea actelor de orice fel împotriva persoanelor respective. În timp, lucrurile se așezau, așa cum s-a și întâmplat în multe țări, prezența persoanelor gay ar fi devenit absolut normală și deloc remarcată, pentru că, atunci când mintea nu îți e agresată de religie, nu te mai interesează unde și-o bagă pietonul din fața ta și îți dai seama că nici măcar nu ai dreptul de a fi interesat de asta.

Ce s-a întâmplat de fapt?
Demență. Gender studies inclusiv ca specializări în facultate. 72 de genuri. Proști și proaste pe străzi care declamă că eu nu sunt nici fată, nici băiat, unde fac pipi. Obligativitatea firmelor de a angaja pe bază de orientare sexuală. Cursuri obligatorii de acceptare de la HR. Mândria de a ne fute în cur declamată pe străzi, la marșuri Pride în care nu vedem nicăieri oameni normali, cetățeni ca mine și ca tine, ci doar demență, exces, travesti, urlete, simulări de acte sexuale în mijlocul străzii. Obligarea heterosexualilor de a afla înainte cu ce gen dorește să fie apelat vecinul, să nu se supere că îi zici doamnă, iar el să se identifice drept semafor cu aripi. Obligarea majorității hetero să își schimbe modul de viață, terminologiile folosite (printre care și vestitul Nu mai e ok să spui mamă și tată, ci părinte)

Totul, absolut totul este făcut să deranjeze, să sară în ochi și să îi aducă la disperare pe ceilalți (observați că, deși e tentant, nu le spun NORMALI, pentru că normalitatea nu e definită de un act sexual, normal e să ai mâini, picioare, degete, ochi, de astea), în cel mai deliberat mod, ca și în problema BLM.

De ce?
Aici este întrebarea și, totodată, tragismul. Pentru că, pe pământ, cantitatea de prostie este infinită, iar majoritatea oamenilor sunt proști. Toți oamenii sunt proști, ca grup social, dar luați separat, există o majoritate consistentă. Niciodată nu se va obține vreun rezultat pozitiv din forțarea celor majoritari să adopte un stil de viață diferit și complet inconfortabil, pentru ca minoritarii să nu fie deranjați în vreun fel. Echitatea trebuie să fie de ambele părți, așa cum nu e corect să forțezi nici în sens invers, pe nimeni.

Unde ne ducem așa?
Nicăieri. Exemplul din film, cu preotul georgian, este doar o mică parte a ce este, în realitate, în lume, iar Georgia este o țară, să fim realiști, de sălbatici care încă nu au fost nivelați de o nucleară. Noi trăim într-o bulă de civilizație, care este teribil de mică. Și nu mă refer la Asia, Africa, China, India, Pakistan, Rusia. Europa, în afara UE, este o oază de sălbăticie, din acest punct de vedere. Se păstrează un echilibru pentru că, pe moment, poziția dominantă, în UE, este pro gay și LGBT, iar nevoia de relații economice cu UE, care își condiționează relațiile externe de respectarea unor drepturi umane de bază (nu și când e vorba de China, desigur) le face pe celalalte să pună batista pe țambal.

Dar gândiți-vă că, din păcate, Rusia lucrează de 20 de ani la destrămarea UE și lucrează bine, cu succes, iar momentele BLM și LGBT au picat ca o mănușă pentru propaganda lor. În fiecare țară susceptibilă la ceva se pompează banii necesari, oameni și tot ce trebuie. Pentru că rușii au nevoie de idioți fărâmițați, fără valoare polică sau economică, peste care să poată intra în 12 ore, dacă se supără (poate mai ține minte cineva figura speriată a lui Saakașvili, când îi urinau trupele OMON în cap), iar forma actuală a UE nu este menită să reziste.

Nu este vorba de dacă, ci de când se va destrăma UE, în formula actuală. Cu siguranță, la un moment dat, țările vestice, miezul actual civilizațional, vor lua decizia de a-și face propria organizare comună, împreună cu 2-3 țări mici, de graniță, ca tampon pentru rusia iar atunci vom vedea, cu adevărat, cât de bine ne era înainte.

Iar homosexualii vor fi iarăși condamnați la închisoare, negrii vor culege bumbac și totul va fi bine, așa cum a vrut domnul dumnezeul nostru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.