Mi se pare incredibil ce presa negativa beneficiaza marca BMW, atunci când e vorba de știri în ziare sau știrile de la ora 5 ale fiecărei televiziuni. Absolut in toate, TOATE stirile incendiare, cu accidente in care sunt implicați soferi care conduc BMW, se mentioneaza marca masinii, complet expletiv, fără sens și fără să aibă vreo utilitate pentru știre, alta decât ura masivă la adresa conducătorilor de BMW.

De ce a fost lasat in libertate soferul de BMW care a provocat groaznicul accident soldat cu moartea gravidei? Soferul conducea un bolid de lux BMW (în 99% din cazuri o coajă care nici nouă nu trece de 25 000). Soferul BMW ului care a accidentat o femeie avea permis de x luni. Un BMW condus cu viteză a pătruns pe contrasens și accidentat un autoturism care circula regulamentar.

Serios, este incredibil de stupid, nu vezi nicaieri titluri de genul cu Soferul de FIAT care a lovit o gravidă pe trecerea de pietoni, bolidul de lux Volvo era condus de un șofer în stare de ebrietate, un șofer a rămas fără permis după ce a condus un bolid Opel cu peste 160 la oră pe autostrada soarelui, punând în pericol ceilalți participanți la trafic.

Practic, se creaza o psihoza in masa la adresa unui brand și, ce e mai important, la adresa unei categorii de șoferi. Practic, se ajunge la momentul în care nu mai vrei să îți iei BMW, pentru că ai auzit numai lucruri proaste la tv despre el.

Ceea ce e o prostie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.