Am consumat Chopstix la de începuturile apariției lor prin mallurile românești. Era primul fast food de genul, cred că chiar înainte de Wu Xing.

În imagine aveți ce a ajuns o porție de mâncare de la Chopstix. În cutiuța aceea mică aveți fix o lingură de mâncare, pusă cu pioșenie. Încă nu au redus porția de salată de urechi de lemn. Cele 12 pachețele de primăvară au ajuns…alea de le vedeți.

Și, ca să nu se prindă chiar tot consumatorul votant de PSD, au schimbat cutiuțele de mâncare. Dacă, la început, mâncare era pusă toată în caserole cum e cea de la salată, acum au pus niște cutii de chibrite pentru food, în care se pune jumătate și cam aia a fost.

Serios, e deja penibil. Am fost și am luat niște paste cu vită, au pus fix o mizerie de aia de cât iei în furculiță înăuntru, m-am ridicat mai flămând decât m-am așezat, 40 de lei. Leave it in sangue.

Recomand ocolirea, că deja e haiducie reversed angle acolo.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.