Pleca definitiv la Monaco, dezgustată de lumea rea și crudă. Era greu, trebuia să își plătească singură facturile și să meargă PERSONAL la magazin.

Mă uit la pagina asta şi îmi doresc enorm să se facă vremea să plec… Plec supărată pe ţara mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presă mondenă jegoasă, plec îndurerată că nu mai pot ajuta nişte oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotărâtă ca măcar fiului meu să-i fac dreptate, plec promiţându-le părinţilor mei prea trişti de atâta vreme că vor zâmbi din nou. Plec cu milă şi mirare pentru toţi proştii care m-au hulit şi m-au jignit – mă-ntreb sincer, ei cu ce s-au ales?… Plec renunţând la o meserie pe care am făcut-o ca un profesionist, ducându-mă până la maxima performanţă pe care poţi s-o ai în această ţară. Plec pentru că am luptat în Revo­luţie, crezând cu o imbecilă naivitate că o fac pentru mine, pentru o ţară care chiar merită şi pentru alţi oameni ca şi mine, care se încăpăţânează să trăiască sănătos, plin, frumos, interesant… Plec într-un moment de glorie – audienţe de primul loc, contracte de publicitate semnate, cereri nenumărate de apariţii pe coperţi pe care le tot refuz… zeci de premii, cele mai importante din ţara asta, atât pentru televi­ziune, cât şi pentru activitatea umanitară… Port o glorie care mă răneşte la fiecare mişcare, oricât aş vrea să mă bucur de ea.

Români, stăpâniți-vă bucuria. Mihaela Răduleascu, fostă Țiganu, s-a întors, va avea emisiune la iRealitatea, printre atâția profesioniști de înaltă clasă și valoare.
Yupiii!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.