Acesta este ultimul post pe care îl scriu pe tema a ce s-a întâmplat vineri în București. Nu de alta, dar lucrurile au apucat-o pe făgașul normal al celor care închid orice miting de protest în românia, iar eu nu achiesez la mizeriile astea.

1. Femeia de la minutul 10.39 are niște coaie de bronz, spre deosebire de 90% din oferitorii de flori și bomboane din piață. Este o asemenea demonstrație de elocvență și curaj, la un nivel la care nici măcar nu mă pot gândi să ajung. Dacă domnișoara nu organizează cursuri tip Bear Grylls, și-a ratat vocația. Dar mai are timp.

2. Iarăși au apărut, ca de obicei, gunoaiele care au distrus și manifestațiile vechi. Ieri, în piață, oamenii, într-un avânt incredibil, s-au întors cu spatele la guvern și s-au așezat, ca să le arate ce cred ei de fapt despre ei. Idioților, sunteți sigur că nu ați întors cururile ca să fiți futuți? După ce prietenii v-au fost călcați în picioare, gazați, bătuți, nu vă e rușine, lașilor, să mergeți să le dați flori călăilor voștri? Nu vă e jenă să vă priviți în oglindă, pocnitorilor? Vite duse la tăiere, oi ignobile, vă meritați soarta și vă meritați conducerea lui Daea. Rumegați în continuare, cancer malign ce sunteți.

Astăzi au încins o horă a unirii, împreună cu copiii din dotare.

La ora la care scriu, au început clasicul marș spre infinit. Practic, mâine s-a închis, vor veni câteva zeci de amețiți, după care ne întoarcem, de la MUIEDRAGNEA, la DRAGNEAVĂDĂMUIE.

3. Poate vreți să vedeți filmul cu jandarmii și din alt unghi, în care să râdeți despre cum se gazează singuri, ca niște idioți. Gunoiul în alb, cel care îi conduce, criminalul sclavete de-al lui dragnea, este Comandantul Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, Cătălin Răzvan Paraschiv. Am înțeles că au început să apară amenințări cu amendă și convocări la poliție pentru cei care le rostesc numele pe internet. Mă scuzați, aici e locul unde se urează muie domnului Cătălin Răzvan Paraschiv, comandant al brigăzii speciale a jandarmeriei?

Și cam atât. Spălați-vă pe cap și oferiți-vă cururile în continuare. Cu siguranță infractorii pantentați din fruntea româniei vor fi impresionați de cururile voastre, vor aprecia florile și bombonelele.

MUIEPSD!