Luna cu copiii, plecare sâmbătă, 6 august, din Malaga spre Bucuresti, Zborul de la ora 11, deci prezenți la 9 în aeroport. Cursa Wizzair, 300 de euro biletul, de persoană. 330, mai exact.
Și stai.

Și stai.
Și stai.
Și așteaptă.

Nimic, niciun semn de nimic, doar anunțul scris de îmbarcare și atât. Pe la 13, mesaj că cursa va pleca la 13.30. La 14.40, mesaj că pleacă la 15. După care niciun alt mesaj, nicio discuție, nimic, la telefonul CU PLATĂ erai anunțat că ești a 40-a persoană la rând, să ai răbdare.

În jur de ora 18, în sfârșit, cineva se îndură să anunțe că zborul nu mai pleacă, se caută soluții, una din ele ar fi un zbor pe 13 august, dar în funcție de câte locuri sunt. Evident, oameni disperați, ce pplm fac până pe 13 august în Malaga? Normal, scandal, urlete, leșinuri, oameni cu copii mici, tot tacâmul.

Vine din nou una. Avem un aparat pentru mâine, în ordinea numerelor de tricou. Nu am înțeles de ce și cum oamenii care încăpeau în primul avion, nu mai încăpeau în al doilea și de ce trebuiau din nou să se reînscrie.

Să nu vă panicați, pentru seara aceasta vă asigurăm hotel. Toată lumea s-a relaxat, gata băi, uite, ce oameni, încet, încet, s-a rezolvat. Pe la 22, când deja nu mai era nimeni relaxat, anunțul final, nu mai sunt locuri la hotel, dar puteți să vă luați la hotel în Malaga, în limita a 100 de euro, după care faceți claim și recuperați banii în 60 de zile. Practic, niciun hotel din Malaga nu avea locuri la 11 noaptea, iar cele ce aveau erau de genul da, sigur, 700 de euro.

Astfel, un avion de români a dormit în aeroport, pe jos, în Malaga, așteptând 30 de ore un avion, neprimind nici măcar un pahar cu apă, toți trebuind să cumpere cele necesare din aeroport, la prețuri de aeroport, vă dați seama cât e o sticlă de apă de 0.5 (cost total 180 de euro, pentru noi). Pentru Luna, și mai funny, avea bilet de întoarcere marți. Când au anunțat că se schimbă avionul pentru data de 13, i-au modificat biletul de întoarcere atunci. După ce au rectificat, nu i-au mai rectificat și biletul de întoarcere, pentru că nu ai dreptul decât la o modificare. Așa că ieri a zburat Luna spre Spania pe banii ei, având un bilet, plătit deja, cândva, săptămâna viitoare. Sigur, luăm în calcul să îi dăm în judecată și nu în românia, ci în Spania, unde s-a întâmplat, că suntem lămuriți cu judecătoarele românce.

Dar lecția importantă aici este că în viața mea nu voi mai da bani, vreodată, hoților de la Wizzair. Niciodată. Am stat, ne-am uitat pe vola.ro și skyscanner, sunt suficiente curse cu escală care acoperă direcțiile în care mergem noi. Prefer să dau foc banilor decât să mai dau vreun leu, vreodată, la Wizzair.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.